Werken bij Smartendr

Smartendr is meer dan een oplossing,
het is een passie!

Smartendr is een snelgroeiende startup gelegen in Lokeren. Dankzij onze QR bestelapplicatie kunnen klanten snel en gemakkelijk hun favoriete producten bestellen. Wij gaan verder dan de meeste bestelapps door data slim in te zetten.

Help jij ons het verschil te maken?

Waarom werken voor Smartendr?

Impact

We geloven sterk in onze mensen. Iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar stempel te drukken op ons bedrijf. Het enige dat je moet doen is zelf de touwtjes in handen nemen.

Flexibel

Ben je een ochtendmens of eerder een nachtuil? Werk je al eens graag thuis? Voor ons maakt het allemaal niet uit! Werk waar je wil en wanneer je wil.

Persoonlijke groei

Jouw persoonlijke groei staat voor ons centraal. We zorgen ervoor dat je de juiste content beschikbaar hebt, er geregeld coachmoment zijn en zoveel meer! 

Jouw toestel (en meer!)

Goed werk leveren kan alleen met de juiste tools. Je krijgt van ons je eigen laptop. We luisteren graag naar jouw noden en doen ons best om hiervoor te zorgen. Naast een laptop kan je ook rekenen van tal van andere extralegale voordelen.  

Tour de Smartendr

Ons motto? Work hard, play hard. Iedere vrijdag stoppen we om 16u om aan onze Apero Friday te starten. Nog beter, om de twee weken houden we onze eigen Tour de Smartendr waarbij we op bezoek gaan bij onze fantastische klanten. 

En nog meer fun!

Niet alleen op vrijdag zorgen we voor jouw ontspanning. Ook op andere dagen gaan we geregeld sporten, houden we ‘s middags een ping pong toernooi of vieren we onze successen! Ontspanning is namelijk belangrijk.  

Vacatures

Back End Developer
Machine Learning Engineer
Sales (Nederland)
Sales Development Representative
Niet gevonden wat je zocht?