Over ons

Over ons

Onze missie

De horeca doen bloeien door slimme en efficiënte oplossingen te bieden, zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: een persoonlijke ervaring creëren.

Robin & Louis 2
Robin & Louis 3
20210817_111858

Ben jij het talent dat we zoeken?

Smartendr is in volle groei en daarom zijn we continu op zoek naar getalenteerde en gedreven personen die ons team willen versterken!

Onze waarden

Gedreven

Enthousiast en gedreven bouwen we aan oplossingen voor al onze klanten. Bij Smartendr geloven we in wat we doen en streven we samen naar het bereiken van ons doel.

Klantgericht

Klanten staan bij ons op nummer één. We luisteren naar de behoeften, wensen en verwachtingen van onze klanten en trachten zo een oplossing te bieden.

Groei

Niet alleen als bedrijf willen we de beste zijn, we willen dat onze werknemers mee met ons groeien. We bieden mensen een plek waar persoonlijke ontwikkeling continue voorop wordt geplaatst.

Openheid

Bij Smartendr is iedereen gelijk. We communiceren open met elkaar door te zeggen waar het op staat en niet rond de pot te draaien.

Innovatief

Elke dag streven we naar een beter en nieuwer product. Smartendr is niet zoals andere orderapplicaties. We durven verder te gaan door onze data slim in te zetten.

Team

We zijn sterk dankzij ons teamwork. Om onze teamgeest hoog te houden organiseren we tal van activiteiten.

Ons team

Robin Praet

Co-Founder

Louis Pannier

Co-Founder

Philippe Van Olmen

Customer Success Manager

Didier Van Weyenberghe

Business Development Partner

Jouw foto hier?

Bekijk onze vacatures!