Home – Help Center

We zijn hier om jou te helpen

Veelgestelde vragen

Bekijk eerst even onze veelgestelde vragen hieronder zodat u snel kan geholpen worden.

Tutorial Videos

Neem een kijkje op ons YouTube kanaal en ontdek de werking van Smartendr

Contact

Neem contact op met het team voor vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je alle vragen en antwoorden die klanten ons stellen. Mocht jouw vraag er toch niet tussen staan, stuur ze ons gerust door en we beantwoorden die zo spoedig mogelijk.

Wij hebben voor elk wat wils. Smartendr werkt op basis van 2 pijlers: een eenmalige opzetkost en een maandelijkse abonnementsfee. Het bedrag van de maandelijkse abonnementsfee, hangt af van het soort plan je neemt. Neem contact op voor meer informatie.

Nee hoor, Smartendr werkt via een progressive webapp. Dit wilt zeggen dat je de voordelen krijgt van een echte applicatie, zonder er eentje te downloaden. Je scant de QR code en ga zo rechtstreeks naar de progressive webapp. Makkelijk toch?

Dat kan zeker! We begrijpen dat consistentie belangrijk is wanneer het over je huisstijl gaat. Daarom is de Smartendr app ook makkelijk aan te passen zodat deze mooi in lijn ligt met de rest van je interieur.

Betalen gebeurt snel en makkelijk via de Smartendr applicatie. Bovendien coveren wij de volledige Europese markt naar betaalmogelijkheden toe. Handig, veilig en snel!

Zodra je van start gaat met Smartendr, krijg je een gepersonaliseerd en gebruiksvriendelijk dashboard ter beschikking. Daar heb je makkelijk toegang tot alle relevante inzichten om jouw zaak naar de next level te brengen.

Nog geen antwoord op uw vraag? Contacteer gerust Philippe, onze customer success manager.