Maak binnen enkele seconden
een gratis account aan 👉🏼

Restaurants

De voordelen voor restaurant met het bestellen via QR-code

Personeel dat uitgerust is, zal minder snel ziek worden of te maken krijgen met een burn-out.

(leestijd: 5 min)

Net zoals bij hotels, ligt de nadruk bij de meeste restaurants op pure verwennerij van de gasten. Dit betekent inzetten opeen topbediening van bij het binnenkomen tot het buitengaan. Maar dit wil niet zeggen dat in zulke zaken bestellen en betalen met een QR-code niet relevant is of niet werkt. Dit hoeft een persoonlijke bediening niet in de weg te staan. Integendeel, het kan dit net versterken.

Restaurants:

In de meer chiquere restaurants waar een persoonlijk bediening van A tot Z prioritair is, kan het bestellen en betalen met een QR-code bijvoorbeeld helpen om fouten te voorkomen die gemaakt worden bij het overtypen van de bestelling in het POS-systeem door de ober.

Daarnaast is het menu steeds up-to-date en kan je aanpassingen of speciale menu’s (bv: Kerstmis, Valentijn) eenvoudig aanpassen in jouw POS-systeem dat vervolgens met 1 knop integraal wordt overgenomen door Smartendr.

Je kan bovendien steeds de keuze laten aan de klant om onmiddellijk te betalen of achteraf. Anderzijds, opteren sommige restaurants dan weer voor een view-only menu, waardoor ze wel gebruik kunnen maken van alle opties van een digitaal menu (bv: makkelijk aanpassen, promoties, vormgeving, etc…) maar het bestellen en afrekenen persoonlijk laten gebeuren door het personeel.

Want bij Smartendr, kijken we vanuit jouw standpunt naar de behoeftes en werken we naar een oplossing op maat.  

Brasseries & Tavernes:

Brasseries en tavernes hebben doorgaans een grotere capaciteit dan restaurants, daarom werkt het automatiseren van het bestel -en betaalproces hier enorm goed. De snelheid waarmee bestellingen binnenkomen en de behoefte om te kunnen werken met een flexibele menukaart, zijn noden die we vaak zien terugkomen. Smartendr vangt een deel van de last open biedt de mogelijkheid om snel je menukaart aan te passen en zo flexibel in te spelen om bepaalde events, zoals bv: Kerstmis, studentenkortingen,…Bovendien kunnen klanten tijdens het wachten op hun maaltijd, eenvoudig apertiefjes bestellen aan de tafel. Zonder eerst een ober te moeten aanspreken.

smartendr in een restaurant zorgt voor meer persoonlijk contact met de klant

Het menu wordt automatisch overgenomen van je POS-systeem (bv: Lightspeed). De categorieën, producten, omschrijvingen, modifiers, etc.. worden dus integraal overgenomen. Bij aanpassingen in je kassasysteem, kan je gewoon met 1 knop synchroniseren en alles staat op haar plaats.

Hierdoor wordt er een aanzienlijk deel van de werkdruk voor het personeel verminderd. En personeel dat uitgerust is, zal minder snel ziek worden of te maken krijgen met een burn-out.

Daarnaast verhoog je op termijn eenvoudig je omzet door te werken met de cross -en up selling optie om producten aan te bieden in koppelverkoop.

En personeel dat uitgerust is, zal minder snelziek worden of te maken krijgen met een burn-out.

Verder houdt de artificiële intelligentie van de Smartendr-app rekening met het consumeergedrag van je gasten. Op die manier biedt de applicatie je na enkele bestellingen een gepersonaliseerd menu aan die meer in de richting ligt van de voorkeuren van de gast.

Probeer nu gratis
& ontdek de voordelen!

Ga vandaag nog aan de slag met de slimste bestelapplicatie!