Smartendr – De slimste bestelapplicatie

De slimste bestelapplicatie

Smartendr is een QR bestelapplicatie die uw gasten via hun eigen smartphone laat bestellen & betalen. Dankzij onze AI & data bestellen ze méér en sneller.
Geen commissies - Gratis trial - Snelle opstart

Smartendr
wat wij bieden

Al de tools om uw zaak te boosten!

Bars

Terrassen, padelclubs, cafés, koffiebars, etc.

Restaurants​

Restaurants, snack bars, fast casual, etc.

Hotels

Room service, bestellen aan de bar, ...

maximaliseer omzet

Algoritmes die u helpen om meer omzet te genereren

Wij bij Smartendr zien het gigantische potentieel dat een bestelapplicatie met zich mee kan brengen. Vandaar dat wij inzetten op slimme algoritmes die uw omzet naar ongekende hoogte brengt.

MEER TIJD

Meer betekenisvolle interacties

Smartendr zorgt ervoor dat er meer tijd vrijkomt voor de dingen die er echt toe doen. Dus niet voor het opnemen van bestellingen & het overtypen van bestellingen in het POS systeem maar wél voor betekenisvolle interacties met uw cliënteel.

DUMMY-PROOF

Simpliciteit boven alles

Een bestelapplicatie moet ontworpen zijn voor uw volledige cliënteel. Het is daarom van cruciaal belang dat de gebruikservaring zo eenvoudig mogelijk in elkaar zit. Dit weten we bij Smartendr en daar zetten we hard op in.

Hoe kunnen we je helpen?

Waarom Smartendr?

Met Smartendr digitaliseer je niet enkel je processen, je brengt ook een online marketing kanaal binnen in je zaak.

Omarm Artificiële Intelligentie

Til je customer-experience naar ongekende hoogtes door middel van de Smartendr Artificiële Intelligentie. Innoveren en slimmer omgaan met je zaak begint vandaag.

Gekoppeld aan jouw kassa

We koppelen aan jouw kassasysteem om zo naadloos in jouw flow te passen.

Uitgebreide analytics en inzichten

Leer je klanten beter kennen via ons uitgebreid overzicht van alle cijfers die ertoe doen, zelfs realtime!

Beloon trouwe klanten

Stimuleer je klanten om terug te komen via ons loyaliteitsprogramma.

Maximaliseer omzet via een slimme menukaart

Smartendr is meer dan enkel een digitale menukaart. Het is een digitale ober die suggesties maakt en naar de voorkeuren van de klant luistert.

Krijg allergenen de baas & informeer mensen

Is uw klant allergisch aan een bepaalde stof? De ingebouwde allergenenfilter van Smartendr helpt gasten zélf de juiste keuzes te maken.

Up & cross-selling

Verhoog uw omzet en maak het voor gasten makkelijker om extra producten te bestellen.

Branding

Wij vinden het logisch dat onze applicatie zich moet aanpassen aan uw huisstijl. Kleuren, foto's, logo's, ... kunnen perfect geïntegreerd worden.

Beloon trouwe klanten

Stimuleer je klanten om terug te komen aan de hand van ons loyaliteitsprogramma.

Our company was experiencing rapid growth, so we needed a rock solid platform to support us, and Stratus enabled us to reach new heights.

Jean-Michel Teerlinck
Co-Founder MTM Group
KRIJG ANTWOORDEN

Veelgestelde Vragen

Wij zijn er om jou te helpen. Hieronder vind je alle vragen en antwoorden die klanten ons stellen. Mocht jouw vraag er toch niet tussen staan, stuur ze ons gerust door en we beantwoorden die zo spoedig mogelijk.

Wij hebben voor elk wat wils. Smartendr werkt op basis van 2 pijlers: een eenmalige opzetkost en een maandelijkse abonnementsfee. Het bedrag van de maandelijkse abonnementsfee, hangt af van het soort plan je neemt. Neem contact op voor meer informatie.

Nee hoor, Smartendr werkt via een progressive webapp. Dit wilt zeggen dat je de voordelen krijgt van een echte applicatie, zonder er eentje te downloaden. Je scant de QR code en ga zo rechtstreeks naar de progressive webapp. Makkelijk toch?

Wij bij Smartendr doen er alles aan om snel van start te gaan. De opzet duur is afhankelijk van de scope van het project en de grootte van de zaak. Aarzel niet om ons te contacteren indien je hier meer informatie over wilt.

Dat kan zeker! We begrijpen dat consistentie belangrijk is wanneer het over je huisstijl gaat. Daarom is de Smartendr app ook makkelijk aan te passen zodat deze mooi in lijn ligt met de rest van je interieur.

Betalen gebeurt snel en makkelijk via de Smartendr applicatie. Bovendien coveren wij de volledige Europese markt naar betaalmogelijkheden toe. Handig, veilig en snel!

Zodra je van start gaat met Smartendr, krijg je een gepersonaliseerd en gebruiksvriendelijk dashboard ter beschikking. Daar heb je makkelijk toegang tot alle relevante inzichten om jouw zaak naar de next level te brengen.

Jobs →

Lijkt werken bij Smartendr u wel iets?

Over Ons →

Meer informatie over Smartendr en waarom wij de perfecte partij voor u zijn.

Overtuigd om te starten?

Contacteer onze sales.